САЛАТ ОЛІВ’Е З ЛОСОСЕМ ВІД РЕСТОРАНА

САЛАТ ОЛІВ’Е З ЛОСОСЕМ ВІД РЕСТОРАНА

0




ІНГРЕДІЄНТИ НА 4 ПОРЦІЇ   

  • Картопля — 160 г
  • Морква — 80 г
  • Огірки — 120 г
  • Солоні огірки — 80 г
  • Куряче яйце — 8 штук
  • Слабосолений лосось — 160 г
  • Маслини — по вкусу
  • Імітована ікра Imperia — 110 г
  • Помідори черрі — 60 г
  • Салат фризе — 20 г
  • Майонез — 120 г

ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ НА ПОРЦІЮ

  • КАЛОРІЙНІСТЬ — 514 ККАЛ
  • БЕЛКИ — 28,9 ГРАММ
  • ЖИРИ — 38,3 ГРАММ
  • ВУГЛЕВОДИ — 13,1 ГРАММ

ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Всі овочі відварити та нарізати кубиками.
  2. Лосось теж нарізати кубиками та розділити на 2 частини.
  3. Першу половину змішати з овочами, заправити майонезом та хріном, викласти через сервировочне кільце.
  4. Зверху викласти другу частину лосося, ікру и посипати нарізаними маслинами.
  5. Прикрасити помідорами чері и листям салату.

Автор рецепта

Elya levimskaya

Вибрати імітовану червону ікру ви можете у нашему інтернет-магазині:

Добавить комментарий