САЛАТ ОЛІВ’Е З ЛОСОСЕМ ВІД РЕСТОРАНА

САЛАТ ОЛІВ’Е З ЛОСОСЕМ ВІД РЕСТОРАНА

0
 

ІНГРЕДІЄНТИ НА 4 ПОРЦІЇ   

  • Картопля – 160 г
  • Морква – 80 г
  • Огірки – 120 г
  • Солоні огірки – 80 г
  • Куряче яйце – 8 штук
  • Слабосолений лосось – 160 г
  • Маслини – по вкусу
  • Імітована ікра Imperia – 110 г
  • Помідори черрі – 60 г
  • Салат фризе – 20 г
  • Майонез – 120 г

ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ НА ПОРЦІЮ

  • КАЛОРІЙНІСТЬ – 514 ККАЛ
  • БЕЛКИ – 28,9 ГРАММ
  • ЖИРИ – 38,3 ГРАММ
  • ВУГЛЕВОДИ – 13,1 ГРАММ

ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Всі овочі відварити та нарізати кубиками.
  2. Лосось теж нарізати кубиками та розділити на 2 частини.
  3. Першу половину змішати з овочами, заправити майонезом та хріном, викласти через сервировочне кільце.
  4. Зверху викласти другу частину лосося, ікру и посипати нарізаними маслинами.
  5. Прикрасити помідорами чері и листям салату.

Автор рецепта

Elya levimskaya

Вибрати імітовану червону ікру ви можете у нашему інтернет-магазині: