ЯЙЦЯ, ФАРШИРОВАНІ ІКРОЮ, ПІД МАЙОНЕЗОМ

ЯЙЦЯ, ФАРШИРОВАНІ ІКРОЮ, ПІД МАЙОНЕЗОМ

0

ІНГРЕДІЕНТИ НА 4 ПОРЦІЇ   

  • Куряче яйцо — 2 штуки
  • Ікра — 30 г
  • Помідори — 100 г
  • Яєчний жовток — ½ штуки
  • Рослинна олія — 20 мл
  • Кріп — 2 г
  • Оцет — за смаком
  • Зелена цибуля — 10 г
  • Гірчиця — 1 г
  • Сіль — за смаком

ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ НА ПОРЦІЮ

  • КАЛОРІЙНІСТЬ — 114 ККАЛ
  • БІЛКИ — 7 ГРАММ
  • ЖИРИ — 9,7 ГРАММ
  • ВУГЛЕВОДИ — 1,5 ГРАММ

ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Яйця зварити круто, розрізати уздовж на 2 половинки, вийняти жовтки, а білки заповнити ікрою і покласти на тарілку, красиво обклавши нарізаними помідорами, протертим крізь сито жовтком, зеленою цибулею і кропом; залити фаршировані яйця соусом майонез.
  2. Соус робиться так. Сирий жовток, гірчицю і сіль змішати і поступово, тонкою цівкою, вливати в цю суміш рослинне масло, швидко помішуючи віником і розтираючи соус. Коли масло почне густіти, потроху додавати оцет.

Автор рецепта

Филипп

Икра имитированная в баночках ТМ IMPERIA и ADMIRALSKA

Добавить комментарий