ЯЙЦЯ, ФАРШИРОВАНІ ІКРОЮ, ПІД МАЙОНЕЗОМ

ЯЙЦЯ, ФАРШИРОВАНІ ІКРОЮ, ПІД МАЙОНЕЗОМ

0

ІНГРЕДІЕНТИ НА 4 ПОРЦІЇ   

  • Куряче яйцо – 2 штуки
  • Ікра – 30 г
  • Помідори – 100 г
  • Яєчний жовток – ½ штуки
  • Рослинна олія – 20 мл
  • Кріп – 2 г
  • Оцет – за смаком
  • Зелена цибуля – 10 г
  • Гірчиця – 1 г
  • Сіль – за смаком

ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ НА ПОРЦІЮ

  • КАЛОРІЙНІСТЬ – 114 ККАЛ
  • БІЛКИ – 7 ГРАММ
  • ЖИРИ – 9,7 ГРАММ
  • ВУГЛЕВОДИ – 1,5 ГРАММ

ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Яйця зварити круто, розрізати уздовж на 2 половинки, вийняти жовтки, а білки заповнити ікрою і покласти на тарілку, красиво обклавши нарізаними помідорами, протертим крізь сито жовтком, зеленою цибулею і кропом; залити фаршировані яйця соусом майонез.
  2. Соус робиться так. Сирий жовток, гірчицю і сіль змішати і поступово, тонкою цівкою, вливати в цю суміш рослинне масло, швидко помішуючи віником і розтираючи соус. Коли масло почне густіти, потроху додавати оцет.

Автор рецепта

Филипп

Икра имитированная в баночках ТМ IMPERIA и ADMIRALSKA