ІНГРЕДІЕНТИ НА 4 ПОРЦІЇ
- Куряче яйцо — 2 штуки
- Ікра — 30 г
- Помідори — 100 г
- Яєчний жовток — ½ штуки
- Рослинна олія — 20 мл
- Кріп — 2 г
- Оцет — за смаком
- Зелена цибуля — 10 г
- Гірчиця — 1 г
- Сіль — за смаком
ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ НА ПОРЦІЮ
- КАЛОРІЙНІСТЬ — 114 ККАЛ
- БІЛКИ — 7 ГРАММ
- ЖИРИ — 9,7 ГРАММ
- ВУГЛЕВОДИ — 1,5 ГРАММ
ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ
- Яйця зварити круто, розрізати уздовж на 2 половинки, вийняти жовтки, а білки заповнити ікрою і покласти на тарілку, красиво обклавши нарізаними помідорами, протертим крізь сито жовтком, зеленою цибулею і кропом; залити фаршировані яйця соусом майонез.
- Соус робиться так. Сирий жовток, гірчицю і сіль змішати і поступово, тонкою цівкою, вливати в цю суміш рослинне масло, швидко помішуючи віником і розтираючи соус. Коли масло почне густіти, потроху додавати оцет.
Автор рецепта
Филипп