БУТЕРБРОД «МОРСЬКА РАКОВИНА»

БУТЕРБРОД «МОРСЬКА РАКОВИНА»

0

ІНГРЕДІЄНТИ НА 5 ПОРЦІЙ

  • Кругла булочка – 5 штук
  • Очищєні варені креветки – 100 г
  • Куряче яйце – 2 штуки
  • Сіль – по вкусу
  • Майонез – 100 г
  • Червона ікра – 50 г
  • Рослинна олія

ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ НА ПОРЦІЮ

  • КАЛОРІЙНІСТЬ – 557ККАЛ
  • БІЛКИ – 17,8ГРАММ
  • ЖИРИ – 27,8ГРАММ
  • ВУГЛЕВОДИ – 51,7ГРАММ

ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Булочки розрізати уздовж, але не до кінця.
  2. З нижньої частини вийняти м’якуш і нарізати кубиками. На рослинному маслі посмажити м’якуш до золотистого кольору.
  3. Креветки дрібно нарізати.
  4. Яйця натерти на дрібній тертці.
  5. Змішати сухарики, креветки, яйця, ікру.
  6. Заправити майонезом. Якщо необхідно, посолити.
  7. Булочки начинити салатом. Щоб булочки не зачинялися, поставити зубочистку.
  8. Для прикраси можна покласти перепелине яйце, воно буде символізувати перлину. Якщо перепелиних яєць немає, можна вирізати овал з білка курячого яйця.

Автор рецепта

Руслан Фаизов

Вибрати імітовану червону ікру ви можете у нашему інтернет-магазині:

Залишити відповідь