ІНГРЕДІЄНТИ НА 5 ПОРЦІЙ
- Кругла булочка — 5 штук
- Очищєні варені креветки — 100 г
- Куряче яйце — 2 штуки
- Сіль — по вкусу
- Майонез — 100 г
- Червона ікра — 50 г
- Рослинна олія
ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ НА ПОРЦІЮ
- КАЛОРІЙНІСТЬ — 557ККАЛ
- БІЛКИ — 17,8ГРАММ
- ЖИРИ — 27,8ГРАММ
- ВУГЛЕВОДИ — 51,7ГРАММ
ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ
- Булочки розрізати уздовж, але не до кінця.
- З нижньої частини вийняти м’якуш і нарізати кубиками. На рослинному маслі посмажити м’якуш до золотистого кольору.
- Креветки дрібно нарізати.
- Яйця натерти на дрібній тертці.
- Змішати сухарики, креветки, яйця, ікру.
- Заправити майонезом. Якщо необхідно, посолити.
- Булочки начинити салатом. Щоб булочки не зачинялися, поставити зубочистку.
- Для прикраси можна покласти перепелине яйце, воно буде символізувати перлину. Якщо перепелиних яєць немає, можна вирізати овал з білка курячого яйця.
Автор рецепта
Руслан Фаизов