Сьогодні ми приготуємо бутербродний торт з ікрою. Прекрасна і недорога можливість прикрасити будь-який святковий стіл і порадувати своїх рідних і близьких.
Торт з ікрою: простий рецепт
Для приготування страви бутербродний торт з ікрою нам знадобиться:
- 6 сирих яєць і 1 яйце, зварене круто
- 4-5 столових ложок борошна
- 1 столова ложка топленої олії
- 2 столовоі ложки сметани
- 150г шинки
- 100г вершкової олії
- 100г сира
- шпроти або сардини
- червона ікра TM IMPERIA
- желатин
- зелень кропу
6 білків збити в густу піну і додати 6 жовтків, все перемішати. Додати борошно, топлене масло і щіпку солі. Тісто розділити на 4 частини. Форму для випічки тесту вистелити пергаментним папером і спекти 4 коржі.
Коржі можна не пекти, а взяти буханку хліба, зрізати всі кірку і розрізати хліб на коржі товщиною близько 1 см. Для такого торта з ікрою хліб краще взяти круглий або овальний.
Тепер робимо великий бутербродний торт з ікрой
Кладемо на нижній корж дрібно-дрібно нарізану шинку, змішану зі сметаною. Накриваємо другим коржем, на який розкладаємо тертий сир, змішаний з половиною вершкового масла.
Накриваємо третім коржем. Розкладаємо на ньому рубані шпроти або сардини, перемішані з другою половиною вершкового масла.
Накриваємо все це четвертим коржем. Змащуємо його набряклим желатином і прикрашаємо зернистою ікрою і кружками вареного яйця.
Боки торта прикрашаємо дрібно нарізаним кропом. Ставимо в холодильник на 1-2 години.
Натуральну ікру для цього торта можна замінити імітованої ікрою Нова Ікорна Традиція, яка за своєю якістю і корисними властивостями ікры не поступається ікрі натуральної.
От і все! Бутербродний торт з ікрою готовий! Можна приступати до їжі. Смачного!
Читайте цікаві ікоряні рецепты в нашій спеціальній рубриці
- Панкейки з ікрою CAPS FOOD
- Локшина із морепродуктами та ікрою CAPS FOOD
- Круасани з ікрою CAPS FOOD
- ЯЙЦЯ, ФАРШИРОВАНІ ІКРОЮ, ПІД МАЙОНЕЗОМ
- ОМЛЕТ ПО-ЯПОНСЬКИ
- САЛАТ ОЛІВ’Е З ЛОСОСЕМ ВІД РЕСТОРАНА
И еще много интересного на нашей странице Facebook Новая Икорная Традиция!